Menu
0
Gratis verzending vanaf €50,00
Tot 28 dagen retour sturen
Gratis retour bij behoud v.a. €100,- of een voucher ter waarde van retourbedrag
Voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden!
27Mar2023
Leuke lente kleding voor meisjes

Leuke lente kleding voor meisjes

Door: merkmeisjeskleding.nlReacties: 0

De lente is eindelijk begonnen en het is tijd om jouw kleine meid te laten schitteren in schattige en kleurrijke outfits. Nu het weer warmer wordt en de bloemen beginnen te bloeien, is dit het perfecte moment om een nieuwe garderobe in te slaan en plezier te hebben met lente kleding. Van mooie pastelkleuren tot speelse prints, er is zoveel coole en comfortabele meisjeskleding die ervoor zorgt dat je dochter zich een echte trendsetter voelt. Of je dochter nu het liefst de hele dag door een speeltuin rent, een picknick houdt met haar vriendinnetjes of gewoon van het zonnetje geniet, maak haar klaar om haar schattige lente kleding voor meisjes te rocken!

Wanneer komt de lente collectie online?

Het begin van de lente is het moment waarop alle grote kinderkleding merken hun nieuwste collecties uitbrengen, vol frisse en levendige kleding items die volledig aansluiten bij het seizoen. Doorgaans komen de voorjaarscollecties rond half februari tot begin maart online te staan, dus je hebt voldoende tijd om rond te snuffelen en je favoriete lente kleding te kopen voordat het weer écht begint op te warmen. Of je dochter nu van roze jurkjes, stoere rokjes, toffe shorts of tops houdt, in de voorjaarscollecties van de merken die verkrijgbaar zijn bij Merkmeisjeskleding.nl zit voor ieder wat wils! Zo vind je hier de leukste lente kleding voor meiden van merken zoals LOOXS 10Sixteen, LEVV of LEVV Little en NoNo. Maak je dus klaar om de nieuwste trends te ontdekken en de kledingkast van je dochter bij te werken met enkele onmisbare kledingstukken.

Lente kleding voor meisjes

Lente kleding voor meisjes in échte voorjaarskleuren

In het voorjaar draait alles om leuke en levendige kleuren, en dit jaar is daarop geen uitzondering! Enkele van de onmisbare kleuren voor meisjes dit seizoen zijn zachte pastelkleuren zoals babyblauw, oudroze en lila. Deze kleuren zijn perfect voor zoete en lieve meisjes outfits. Aan de andere kant zijn felle kleuren zoals geel, koraal en felblauw populaire kleuren voor een speelse en stoere outfit. Houdt jouw dochter wel van wat uitdaging? Wees dan niet bang om samen te experimenteren met het mixen en matchen van verschillende kleuren en prints. Geven jij en je dochter de voorkeur aan zacht en lief of toch gedurfd en stoer? Er zijn voorjaarskleuren die passen bij de persoonlijkheid en stijl van elk meisje!

Lente jas voor meiden

Als het op lente weer aankomt, is het het ene moment warm en zonnig en het volgende moment bewolkt en koel. Daarom is het hebben van een schattige lente jas voor meiden een must! Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiek spijkerjack of een trendy bomberjack als tussenjas, er zijn zoveel leuke lente jassen voor meiden. Neem bijvoorbeeld de super leuke spijkerjasjes van LOOXS 10Sixteen. Voor de allerkleinsten zijn er ook spijkerjasjes van het merk LOOXS Little. Je kunt voor een felle en gedurfde kleur kiezen of het subtiel houden met een zachte pasteltint die je outfit aanvult. En het beste deel? Je kunt je lente jasje ook over jurkjes en tops dragen, waardoor het een veelzijdige en praktische aanvulling is op de garderobe van jouw meisje. Wees niet bang om wat te experimenteren met een lente jas voor meiden en laat het de perfecte finishing touch zijn op haar lente outfit!

Lente jas meisjes  Lente jasje voor meisjes  Lente jas meiden

Fleurige rokken voor lieve meisjes

Rokjes zijn onmisbaar in de lente garderobe van elk meisje en er zijn zoveel schattige en leuke opties om uit te kiezen dit voorjaar! Een zwierig rokje van LEVV of NoNo in een zachte pasteltint of met een leuk printje is perfect voor lieve meisjes. Een speels broekrokje is een goede keuze voor meisjes die graag spelen en rondrennen. Een broekrokje van Mayoral ziet eruit als een rokje, maar heeft een kort broekje eronder. Je kunt het fleurige rokje van je dochter combineren met sneakers of sandalen, afhankelijk van de gelegenheid. Laat jouw kleine meid dit voorjaar haar lieve en speelse persoonlijkheid uiten met een schattig rokje!

Lente rokje voor meisjes  Lente rokje voor meisjes NoNo  Lente broek rokje voor meisjes

Jumpsuits met de leukste prints

Jumpsuits zijn dit voorjaar een echte musthave voor ieder meisje. Ze zijn leuk, comfortabel en perfect om in te spelen. Of je nu kiest voor een leuke bloemenprint, gedurfde strepen of een effen felle kleur, meisjes jumpsuits zijn perfect om eens iets nieuws uit te proberen. Het is eigenlijk twee kledingstukken in één, waardoor je je dochter zó hebt aangekleed! Combineer de jumpsuit met een paar sneakers voor een schooldag of vervang de sneakers door sandalen voor een feestje. Meisjes die houden van bewegen en spelen zullen hun nieuwe jumpsuit ongetwijfeld helemaal geweldig vinden. Bij Merkmeisjeskleding vind je de leukste meisjes jumpsuits van merken zoals NoNo en LOOXS 10Sixteen. Heb je de perfecte jumpsuit gevonden voor je dochter? Bestel deze online en wij verzenden de bestelling al binnen 24 uur naar heel Nederland en België.

Lente kleding meiden jumpsuit met print Lente kleding meiden jumpsuit met print

Jeans zijn het hele jaar door onmisbaar

Broeken en jeans voor meiden zijn een tijdloos en veelzijdig item dat het hele jaar door kan worden gedragen. Deze broeken zijn dan ook een echte musthave voor de lentegarderobe van elk meisje. Kies dit seizoen voor lichtere wassingen en zachtere materialen. Kies je voor een flared jeans of toch voor een wide leg jeans? Bij Merkmeisjeskleding vind je hippe meisjeskleding en allerlei soorten jeans voor meiden van de leukste merken. En als je op zoek bent naar iets speelser, kies dan een spijkerbroek met schattige versieringen zoals geborduurde bloemen of patches. Wat je dochter ook leuk vindt, jeans vormen een geweldige basis voor elke lente outfit en kunnen, afhankelijk van de gelegenheid, chic of casual worden gekleed. Vergeet dus niet een paar spijkerbroeken toe te voegen aan de lentegarderobe van je kinderen!

Meisjes lente kleding stoere jeans met bloemen Lente kleding meiden jeans

De leukste meisjeskleding webshop van Nederland en België

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om samen met je dochter de meest schattige lentegarderobe samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar schattige jurkjes, zwierige tops of een comfortabele legging, merkmeisjeskleding.nl heeft alles wat je nodig hebt om de leukste lente outfits samen te stellen. Vergeet niet wat leuke accessoires toe te voegen zoals een kleurrijke haarband of stoere sneakers om de hele outfit compleet te maken. Met ons brede aanbod betaalbare merk meisjeskleding kun je ongetwijfeld een veelzijdige lentegarderobe creëren voor jouw meisje!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.