Menu
0
Gratis verzending vanaf €50,00
Tot 28 dagen retour sturen
Gratis retour bij behoud v.a. €100,- of een voucher ter waarde van retourbedrag
Voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden!
06Apr2023
Maxi jurk voor meisjes

Maxi jurk voor meisjes

Door: merkmeisjeskleding.nlReacties: 0

Ben je klaar om een vleugje zomer en schattigheid aan de garderobe van je dochter toe te voegen? Laten we het hebben over de ultieme zomerjurk voor meisjes die perfect is voor elke gelegenheid: de maxi jurk voor meisjes! Maxi jurken zijn er niet alleen voor volwassenen, ze zijn ook perfect voor meisjes die de nieuwste trends willen rocken en zich een prinses willen voelen. Van felle kleuren tot speelse patronen, van luchtige boho maxi jurken tot trendy moderne jurkjes, we delen alles wat met maxi jurken voor meisjes te maken heeft. Of je dochter nu een verjaardagsjurk meisje voor een verjaardagsfeestje nodig heeft of jullie gewoon een dagje uit hebben met jullie gezin, maxi jurken zijn de perfecte keuze voor je kleine fashionista. In deze blog vertellen we je alles over maxi jurken voor meisjes en geven we tips over het stylen van deze leuke lange jurken.

Wat is een maxi jurk?

Een maxi jurk voor meisjes is een zwierige jurk die kleine fashionista's niet kunnen weerstaan! Het is een jurk tot op de grond die perfect is voor het zomerseizoen, met het luchtige, zwierige silhouet waarin je dochter de hele dag kan spelen. Maxi jurken zijn er in allerlei stijlen, van mouwloos tot lange mouwen en feestelijke varianten. Of het nu voor een strandvakantie, een tuinfeest of een dagje naar het pretpark is, een maxi jurk is de ultieme modekeuze voor meisjes die er schattig en stijlvol uit willen zien. En als het gaat om leuke en meisjesachtige merken, zijn Like Flo en NoNo dé namen voor fantastische maxi jurken! De collecties van deze merken zijn gevuld met de leukste ontwerpen, levendige kleuren en speelse patronen die zeker het hart van elk klein meisje zullen veroveren. Van bloemen tot strepen, van boho tot modern, Like Flo en NoBell weten hoe ze een maxi voor kids moeten maken die zowel leuk uitziet als comfortabel is.

Maxi jurk voor meiden, ultiem zomers gevoel

Er is gewoon iets aan een zwierige maxi jurk voor meisjes dat een echt zomergevoel oproept. Het is alsof je dochter een beetje zonneschijn draagt, waar ze ook gaat! Deze jurk mag dan ook zeker niet ontbreken in de zomergarderobe van je meisje. De lange, luchtige stof houdt je kleine meid koel en comfortabel, zelfs op de heetste dagen, terwijl de leuke en kleurrijke prints een speelse touch aan haar outfit geven. Of je dochter nu op het strand rondrent, in het park speelt of heerlijk aan het genieten is van een picknick, een maxi jurk is de perfecte keuze om je dochter leuk aan te kleden en goed te laten voelen. Dus waarom zou je niet een paar maxi jurken aan de zomergarderobe van je meisje toevoegen? Je kleine fashionista zal zeker genieten van het ultieme zomergevoel dat gepaard gaat met het dragen van een maxi jurk!

Maxi jurken voor meisjes

Hoe draag je een maxi jurk? Tips!

Ben je op zoek naar nieuwe manieren om de maxi jurk van je dochter te stylen? Dan ben je hier op de juiste plek! Van schattig en casual tot trendy en feestelijk, we delen enkele leuke ideeën om van de maxi jurk van je kind de ster uit haar garderobe te maken. Laat je inspireren en ontdek hoe je dochter deze schattige en veelzijdige lange jurkjes voor meisjes kan dragen.

Speel met kleuren en patronen

Maxi jurken voor meisjes zijn er in allerlei leuke en speelse kleuren en patronen. Experimenteer erop los met je dochter en probeer verschillende tinten en prints om de perfecte lange jurk te vinden die helemaal past bij de stijl en persoonlijkheid van jouw meisje. Probeer ook eens verschillende lengtes. Niet alle maxi jurken hoeven vloerlengte te zijn. Sommige kortere maxi jurken die tot boven de enkel of halverwege de kuit komen, kunnen er super schattig en leuk uitzien bij kleine meisjes. Zo zijn de kortere maxi jurken van NoNo en NoBell super leuk voor kleinere, maar ook voor grotere meisjes.

Maxi jurk voor meisjes LikeFlo  Maxi jurk voor meisjes NoBell

Fleur je maxi jurk op met een riem

Een eenvoudige manier om de maxi jurk van je meisje naar een hoger niveau te tillen, is door er een riem aan toe te voegen. Of het nu een dunne of brede riem is, een kleurrijke of metallic riem, of zelfs een riem met een leuk patroon, een riem kan een centraal punt in de taille creëren en een vleugje stijl toevoegen. Het is een leuke en gemakkelijke manier voor je kleine fashionista om haar maxi jurk aan te passen en uniek te maken voor haar. Bovendien kunnen riemen een geweldig accessoire zijn om mee te spelen en te experimenteren met verschillende stijlen. Sommige merken verwerken al een riem in de maxi jurk en soms krijg je de riem er los bij.

Maxi jurk voor meisjes NoNo  Maxi jurk meisjes Street Called Madison

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes!

Houden jij en je dochter ervan om dingen te mixen en matchen? Combineer de maxi jurk voor meisjes met een spijkerjasje of een schattig vest om nét dat beetje extra aan de outfit toe te voegen. Zo combineer je de leukste meisjes kleding setjes. Bovendien kan je dochter op deze manier de jurk van ochtend tot avond dragen en kan ze de jurk ook door dragen tijdens de overgang van de zomer naar de herfst. Probeer ook eens een maxi jurk over een t-shirt of onder een sweater voor een andere look. De t-shirts en maxi jurken uit de collecties van B.Nosy passen perfect bij elkaar, probeer het maar eens uit!

Maxi jurk voor meisjes Maxi jurk voor meisjes van B.Nosy

Maak het af met vrolijke accessoires

Een maxi jurk voor kinderen is enorm veelzijdig en is gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken en accessoires. Laat je dochter zelf eens aan de slag gaan om de jurk te mixen en matchen met een schattige sjaal of hoed om verschillende looks te creëren. Ook sieraden kunnen wat sprankeling en glamour toevoegen aan een maxi jurk voor meiden. Bij merkmeisjeskleding.nl vind je niet alleen de leukste maxi jurken en bijpassende kleding, maar ook een heleboel leuke accessoires om aan de outfit toe te voegen.

Lange jurk voor meisjes BNosy  Lange jurk meisjes NoNo

Van top tot teen, laat je maxi jurk schitteren met de juiste schoenen

De schoenen die je samen met je dochter kiest om te dragen met de maxi-jurk kunnen het verschil maken. Sandalen, sneakers en laarsjes kunnen allemaal geweldig staan bij een maxi jurk, afhankelijk van de gelegenheid en de jurk. Een kleurrijk paar sneakers kan een leuk kleuraccent toevoegen aan een eenvoudige jurk. Een metallic paar schoenen of een paar met glitters kan wat glamour toevoegen voor een feestje of ga voor sandalen met bandjes of slippers voor een zomerse look.

De sleutel tot het rocken van een maxi jurk voor kleine fashionista’s is om plezier te hebben en de persoonlijkheid van je kind te laten schijnen. Ga er eens een middagje voor zitten en probeer samen verschillende stijlen uit, mix en match verschillende kledingstukken en laat je dochter haar gang gaan om haar eigen stijl te ontdekken. Wat is jullie favoriete manier om de maxi jurk voor meisjes te dragen?

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.