Menu
0
Gratis verzending vanaf €50,00
Tot 28 dagen retour sturen
Gratis retour bij behoud v.a. €100,- of een voucher ter waarde van retourbedrag
Voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden!
21Mei2024
Leukste zwemkleding voor je kind

Leukste zwemkleding voor je kind

Door: merkmeisjeskleding.nlReacties: 0

De zomer komt eraan en dat betekent zon, strand en heel veel waterplezier! Of je nu een dagje naar het zwembad gaat, een zandkasteel bouwt op het strand of een watergevecht in de achtertuin organiseert, het wordt allemaal nog leuker met de leukste zwemkleding voor je kind. Bij Merkmeisjeskleding vind je stoere en vrolijke zwemkleding voor je kind, perfect voor alle avonturen die de zomer te bieden heeft. De kinder zwemkleding van alle top kinderkleding merken zorgt ervoor dat je kleintjes er fantastisch uitzien én vrij kunnen spelen en genieten van elke zonnige dag. Duik in de verschillende collecties en maak van elke zomerdag een feestje met de perfecte zwemkleding voor je kind!

Stoere kinder zwemkleding merken

Bij Merkmeisjeskleding hebben we een super grote collectie met stoere en vrolijke zwemkleding meisjes en zwemkleding jongens van merken die je niet wilt missen! Zoek je naar kleurrijke patronen, hippe designs of comfortabele pasvormen? Deze merken hebben voor ieder wat wils. In onze collectie vind je zwemkleding kind van topmerken zoals B.Nosy, Just Beach, Protest en nog veel meer. Elk merk heeft zijn unieke stijl en biedt fantastische opties voor elke kleine waterrat. We vertellen je er graag meer over!

B.Nosy zwemkleding voor jongens en meisjes

De zwemkleding collectie van B.Nosy voor jongens en meisjes is echt fantastisch! Voor de stoere jongens hebben ze kleurrijke zwembroeken met vrolijke prints zoals palmbomen en zeesterren, perfect voor een dag vol avontuur in het water. De meisjes kunnen stralen in prachtige badpakken en bikini's met bloemmotieven en vrolijke kleuren die meteen zorgen voor een zomers gevoel. B.Nosy staat bekend om zijn oog voor detail en dat zie je terug in de ruffles, leuke bandjes en andere speelse accenten die de kinder zwemkleding net dat beetje extra geven. Ben je op zoek naar een zwembroek voor je zoon of een badpak of bikini voor je dochter? Met de zwemkleding kind van B.Nosy maak je van elke zomerdag een feestje!

B.Nosy kinder zwemkleding badpak  B.Nosy zwemkleding kind jongens  B.Nosy kinder zwemkleding bikini meisjes

Just Beach zwemkleding met leuke details

Voor de meisjes heeft het merk Just Beach prachtige bikini's en badpakken met super leuke afwerkingen, zoals ruffles op de topjes en broekjes en speelse bandjes die bijvoorbeeld gekruist op de rug lopen. De collectie barst van de kleuren, met een sterke focus op roze en vrolijke bloemenprints die elke zomerdag opfleuren. Een bijzonder hoogtepunt zijn de reversible bikini's, waardoor je twee bikini's voor de prijs van één krijgt – ideaal voor afwisseling! Natuurlijk zijn er ook stoere zwembroeken voor jongens. Met Just Beach kinder zwemkleding kunnen je kinderen heerlijk spelen en zwemmen. Ontdek de veelzijdige en kleurrijke zwemkleding kind van Just Beach zelf!

Just Beach kinder zwemkleding meisje  Just Beach zwemkleding kind jongens  Just Beach kinder zwemkleding bikini's

Protest voor stoere meiden

Voor stoere meiden die houden van een sportieve en toch meisjesachtige look, is de kinder zwemkleding van Protest een absolute musthave! De collectie van Protest zwemkleding maakt gebruik van neutrale kleuren, maar brengt toch een kleurrijke en levendige uitstraling. De kinder zwemkleding heeft stoere afwerkingen zoals gekruiste bandjes op de rug en oneven bandjes, waarbij één bandje dik is en de andere dun. Dit geeft de zwemkleding een unieke en opvallende look. Of je dochter nu houdt van zwemmen, surfen of gewoon lekker spelen in het water, met de sportieve en stoere zwemkleding kind van Protest heeft ze het zeker naar haar zin.

Protest kinder zwemkleding meiden  Protest zwemkleding kind leuke details  Badpak Protest kinder zwemkleding

Leuke zwemkleding voor je kind van Shiwi

Shiwi biedt een fantastische collectie kinder zwemkleding voor zowel kleine als grote meisjes en jongens. De bikini's van Shiwi zijn geïnspireerd op volwassen zwemkleding, maar dan met leuke en vrolijke details die perfect zijn voor kinderen. Denk aan eenvoudige ontwerpen met een luxe uitstraling, die toch speels en kindvriendelijk zijn. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle bikini's voor je dochter of trendy zwembroeken voor je zoon, Shiwi heeft voor iedereen iets leuks. Shiwi's zwemkleding kind combineert comfort en mode, waardoor elke zomerdag een feestje wordt!

Le Chic, zwemmen met een touch of gold

Met de zwemkleding van Le Chic wordt zwemmen echt een feest. De collectie van Le Chic sluit naadloos aan bij de elegante stijl van de andere kleding uit de collecties, met een chique uitstraling en verfijnde details. Denk aan prachtige kinder zwemkleding met gouden accenten die je dochter laat stralen als nooit tevoren. Of je nu kiest voor een badpak of een bikini, de zwemkleding kind van Le Chic is perfect voor kleine fashionista’s (en mama’s) die houden van wat glamour. Deze feestelijke en chique zwemkleding zorgt ervoor dat elk meisje zich bijzonder voelt, zowel aan het zwembad als op het strand.

Vrolijke kinder zwemkleding van Quapi

De zwemkleding van Quapi is vrolijk, kleurrijk en perfect te mixen en matchen met de rest van hun collectie! Voor meisjes zijn er prachtige bikini's en badpakken in vrolijke kleuren en speelse patronen, terwijl de jongens stoere zwembroeken kunnen dragen die net zo leuk zijn. Quapi begrijpt dat accessoires onmisbaar zijn, daarom vind je hier ook superleuke zonnebrillen die de look van je kind helemaal afmaken.

Quapi kinder zwemkleding badpak  Zwemkleding kind Quapi  Quapi zwemkleding kind meisjes

Shop de zwemkleding voor je kind online!

Ben je klaar om de leukste zwemkleding voor je kind te shoppen? Bij Merkmeisjeskleding.nl vind je een grote collectie zwemkleding kind van topmerken zoals Shiwi, Le Chic en Quapi. Of je nu op zoek bent naar een vrolijke bikini, een stoer badpak of een hippe zwembroek, bij ons slaag je altijd. Daarnaast kun je vaak profiteren van geweldige aanbiedingen in onze kinderkleding sale, waar je de mooiste zwemkleding voor een leuke prijs kunt vinden. Met een paar klikken heb je de perfecte zwemkleding kind in huis, klaar voor al die zonnige dagen vol waterpret. Shop snel en gemakkelijk online!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.