Betaalmethoden

  • iDeal 

Online betalen via ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, ASN Bank, Bunq, Knab, Regiobank, Triodos Bank, Van Laschot en SNS Bank. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.

  • Paypal 

Direct en online betalen via PayPal. Hiervoor moet u wel een PayPalaccount hebben. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel op niet wordt goedgekeurd.

  • Bankcontact / Mistercash

Bankcontact is een betaalmethode voor onze Belgische klanten.

  • Bankoverschijving

Zodra u uw order geplaatst heeft, ontvangt u via de e-mail een order bevestiging. Hierin vind u het overzicht van de bestelling en de betaalgegevens. Als u de order heeft betaald sturen wij het uiterlijk de volgende dag op. Wij houden de bestelling vijf werkdagen vast totdat de betaling is ontvangen.

  • Achteraf betalen via Billink

U kunt achteraf betalen door middel van Billink. U betaalt geen extra kosten en je ontvangt de factuur binnen 3 dagen.

 
 

  • Achteraf betalen via Afterpay
AfterPay voert voor www.merkmeisjeskleding.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x