Menu
0
Gratis verzending vanaf €50,00
Tot 28 dagen retour sturen
Gratis retour bij behoud v.a. €100,- of een voucher ter waarde van retourbedrag
Voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden!
11Mar2024
Nieuwe collectie kinderjassen!

Nieuwe collectie kinderjassen!

Door: merkmeisjeskleding.nlReacties: 0

Tijd voor een beetje fashion fun, want de nieuwe collectie kinderjassen is gearriveerd bij Merkmeisjeskleding! We zijn helemaal in de wolken om onze nieuwste pareltjes met jullie te delen. Denk aan vrolijke kleuren, hippe prints en de coolste ontwerpen die je kleintje laten stralen deze lente en zomer. Van schattige details tot stoere afwerkingen, we hebben voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Duik in onze nieuwe collectie en vind de perfecte kinderjas voor jouw kleintje!

Kinderjassen voor meiden

Dit voorjaar draait alles om speelse trends en het toevoegen van wat glamour aan de garderobe van je dochter. Denk aan zachte en lieve pastelkleuren, gecombineerd met opvallend goud en zilver in metallic accenten voor net dat beetje extra. In de nieuwe collecties vind je ook reversible jassen, waarmee jouw meisje kan kiezen tussen twee verschillende looks voor elke gelegenheid. Dat zijn dus twee jassen in één! Van opvallende prints tot subtiele details, kinderjassen met romantische strikjes en andere lieve versieringen zijn de perfecte keuze voor die extra dosis schattigheid. En laten we de trendkleur van het seizoen niet vergeten: paars! Deze levendige en toch veelzijdige kleur voegt een vleugje betovering toe aan elke outfit. Bij Merkmeisjeskleding vind je een uitgebreide selectie zomerjassen voor meisjes én zomerjassen voor jongens!

Merk kinderjassen bij Merkmeisjeskleding

De leukste merk kinderjassen

De bekende kinderkleding merken doen volop mee met de laatste mode en de nieuwe collecties met zomerjassen sluiten weer perfect aan bij de huidige trends. Van kinderjassen in zachte tinten zoals babyblauw en lichtroze tot gedurfde pastelgroenen en lavendel, er is een kleur voor elk meisje. Daarnaast zijn diepe tinten paars dit seizoen enorm populair en deze zien we dan ook veel terug in de kinderjassen voor meiden. Verder zijn kinderjassen met leuke prints een absolute must-have. Denk aan vrolijke bloemenprints, schattige dierenmotieven en funky geometrische ontwerpen. Met hippe merk kinderjassen zijn jouw kids klaar om de lente tegemoet te gaan, ongeacht het weer!

B.Nosy kinderjassen voor meiden en jongens

Bij B.Nosy vinden we de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit in hun geweldige collectie kinderjassen voor zowel meiden als jongens! Voor de meiden zijn er opvallende bloemenprints die wat speelsheid toevoegen aan elke outfit, terwijl de jongens kunnen genieten van stoere natuurlijke prints die de avontuurlijke kant van hun persoonlijkheid laten zien. Wat deze collectie nog leuker maakt, zijn de romantische details zoals ruffles die zeker in de smaak zullen vallen bij de meiden. B.Nosy zomerjassen staan dit seizoen ook bekend om hun gebruik van blinkende stoffen, oftewel metallics. En laten we de zomerse kleuren niet vergeten - van fris groen en lila tot levendig roze, oranje en diepblauw. Een absolute favoriet in de collectie zijn de superleuke reversible kinderjassen. Deze jassen kun je twee kanten op dragen, waardoor je eigenlijk twee jassen voor de prijs van één krijgt! Met B.Nosy kinderjassen voelen jouw kleintjes zich helemaal trendy en cool!

B.Nosy kinderjassen voor de zomer  B.Nosy meisjes kinderjas  Reversible kinderjassen van B.Nosy

Zoete NoNo kinderjassen

In de nieuwe collectie van NoNo worden mierzoete kleuren als zuurstokroze, combinaties van lila en babyblauw, babygeel en groen, en enkele felle kleuren gebruikt om een echt sprookjesachtige sfeer te creëren. Ook zien we de letter "N" van NoNo vaak terugkomen in leuke en speelse ontwerpen, waardoor elke jas een unieke twist krijgt. Een absolute must-have dit seizoen is het baseball jack, dat een trendy en sportieve touch toevoegt aan de look van je kleine meid. Met een zoete en kleurrijke NoNo zomerjas is jouw dochter klaar om haar eigen fashion statement te maken en de wereld te veroveren met haar unieke stijl!

Reversible kinderjassen van NoNo

Like Flo kinderjassen

Laat je ook verrassen door de hippe en trendy zomerjassen van Like Flo in onze nieuwe collectie! Bij Like Flo draait het allemaal om leuke details die elke outfit doen opvallen. In de nieuwe collectie zien we veel geometrische prints en color blocking die zorgen voor een eigentijdse en speelse uitstraling. Bovendien zijn metallics zoals goud en zilver helemaal in, en deze vinden we dan ook volop terug in de jassen van Like Flo. De meeste jassen zijn uitgevoerd als windjackets, wat perfect is voor wisselvallig weer. De windjackets bieden namelijk bescherming tegen wind en lichte regen, terwijl ze toch lichtgewicht en comfortabel blijven om te dragen. De meeste jassen zijn ook voorzien van een capuchon, ideaal voor onverwachte buitjes of wanneer het wat frisser wordt. Net als bij de andere collecties, komen ook bij Like Flo de kleuren roze, paars en groen terug, waardoor jouw kleine fashionista helemaal on-trend is in haar nieuwe kinderjas van Like Flo!

Like Flo kinderjassen voor meiden  Like Flo kinderjassen met colorblocking  Like Flo kinderjassen in metallics

Le Chic kinderjassen met leuke details

Bij Le Chic draait alles om het toevoegen van een vleugje romantiek en schattige details aan de garderobe van jouw kleine prinses, en dat geldt ook voor hun kinderjassen! De kinderjassen van Le Chic zijn afgewerkt met lieve details die elke outfit betoverend maken. Denk aan Le Chic spijkerjasjes met ruffles op de schouders en gouden knopen. Ook zijn metallic jassen in goud en zilver een favoriet in de collectie, die een dosis glamour toevoegen aan de outfit van jouw kleine fashionista. Met Le Chic kinderjassen wordt elke dag een speciale gelegenheid en zal jouw dochter stralen in haar unieke en charmante outfit!

Le Chic kinderjassen in luxe uitvoering  Le Chic spijkerjassen met ruffles  Le Chic nepleren jasje

Ontdek de nieuwe collectie kinderjassen bij Merkmeisjeskleding!

De nieuwe collecties kinderjassen stromen volop binnen bij Merkmeisjeskleding! Alle leuke kinderjassen van de meest trendy merken zijn weer beschikbaar om online te shoppen bij Merkmeisjeskleding. Of je nu op zoek bent naar een schattige jas met romantische details van Le Chic, een stoere jas met natuurlijke prints van B.Nosy, of een hippe jas met geometrische prints van Like Flo, wij hebben het allemaal! En het beste van alles? Merkmeisjeskleding zorgt voor een snelle verzending, zodat je dochter snel kan rondhuppelen in haar nieuwe merk kinderjas. Kruip samen met je dochter achter de computer en shop de perfecte kinderjas voor het komende seizoen!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.