Menu
0
Gratis verzending vanaf €50,00
Tot 28 dagen retour sturen
Gratis retour bij behoud v.a. €100,- of een voucher ter waarde van retourbedrag
Voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden!
16Nov2023
Winterjas voor je kind tips en tricks

Winterjas voor je kind tips en tricks

Door: merkmeisjeskleding.nlReacties: 0

De winter staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om de perfecte winterjas voor je kind uit te zoeken. Deze leuke uitdaging draait om het vinden van een jas die heerlijk warm is en ook een flinke dosis stijl toevoegt aan de wintergarderobe. Belangrijk zijn comfort, duurzaamheid en natuurlijk een vleugje modebewustzijn. Zo kan je kind volop genieten van elk sneeuwballengevecht en elke winterwandeling, goed ingepakt in een superleuke, warme jas. Of je nu op zoek bent naar een trendy parka, een stoere gewatteerde jas of een klassieke mantel, wij helpen je bij het vinden van de perfecte winterjas die helemaal past bij de persoonlijkheid van jouw kind. Laat de winterpret maar beginnen met de leukste kinderjassen voor deze winter!

De perfecte winterjas voor je kind kiezen: waar moet je op letten?

De zoektocht naar de perfecte winterjas voor jouw kind kan weer beginnen. Weet je niet zo goed waar je op moet letten bij het kiezen van een winterjas? Geen probleem! Wij delen enkele tips om je te helpen bij jouw zoektocht naar de leukste winterjassen voor meisjes en jongens.

Isolatie: warm én stijlvol de koude dagen door

Als het om een winterjas voor kinderen gaat, is isolatie een absolute must! We willen natuurlijk dat ze warm blijven zonder dat het ten koste gaat van hun speelplezier. Moodstreet is een merk dat hoogwaardige geïsoleerde jassen aanbiedt, waardoor je kind lekker warm blijft tijdens de koudste winterdagen. Zelfs op de koudste winterdagen, houdt Moodstreet jouw kleintje lekker warm. Laat die sneeuwvlokken maar vallen.

Waterdichte jassen voor avonturen in de regen

Het is belangrijk om je kind droog te houden op regenachtige dagen. En raad eens? Het merk Quapi heeft dat helemaal begrepen. Deze winterjassen zien er supercool uit en ze houden die kleine avonturiers ook nog eens kurkdroog. Geen regendruppel die daar doorheen komt! Bovendien blijft jouw mini-fashionista er ook nog eens superhip uitzien. Win-win, toch?

Duurzaamheid: winterjassen die tegen een stootje kunnen

Winterjassen krijgen veel te verduren, dus kies er een van goede kwaliteit die bestand is tegen het actieve leven van je kind én de winterse weersomstandigheden. Zoek naar merken die duurzaamheid belangrijk vinden en jassen aanbieden die lang meegaan en tegelijkertijd comfortabel zitten. De outfit afmaken? Bekijk dan ook de meest feestelijke kerstkleding voor meisjes.

Winterjas kind moodstreet winterjas kind meisje

Het kiezen van de juiste maat en pasvorm

Het scoren van de perfecte winterjas voor je kind begint bij de juiste maat en pasvorm kiezen. Want laten we eerlijk zijn, comfort en bewegingsvrijheid zijn net zo belangrijk als de warmte die de jas biedt. Niets zo vervelend voor kids als een jas die te strak knelt of juist als een hobbezak om ze heen hangt, toch? Bij het meten voor de juiste maat, moet je rekening houden met de lengte van jouw kind en de borstomvang. Het is ook slim om rekening te houden met het feit dat kinderen snel groeien, dus een maatje groter kan soms een verstandige keuze zijn. Merken zoals B. Nosy bieden een maattabel aan die kan helpen bij het bepalen van de juiste maat. Dit merk staat bekend om comfort en de geweldige pasvorm, naast hun leuke ontwerpen.

b nosy winterjas kids

Trends en stijlen in winterjassen voor kinderen

Brrr! Winter is in aantocht, maar maak je geen zorgen lieve modevrienden! We hebben een perfecte mix van leuke, trendy en praktische winterjassen voor kinderen in petto. Ontdek deze vier must-have stijlen en trends die ons helpen om die koude dagen op te vrolijken en warm te blijven.

Vrolijke kleuren en patronen

Gooi die saaie winterblues overboord! Dit jaar zien we winterjassen met heldere kleuren en gewaagde patronen waar je zéker happy van wordt. Dankzij merken als Like Flo kunnen onze kids zichzelf uiten en erg stijlvol trotseren in die kou.

Duurzaamheid met stijl

Duurzaamheid is een superbelangrijke factor in de mode van tegenwoordig. Merken zoals Frankie & Liberty richten zich op de productie van winterjassen van hoogwaardige en duurzame materialen. Deze technieken zijn niet alleen vriendelijk voor onze planeet, maar ook super hip en trendy.

Technisch comfort

Er is niets fijner dan een winterjas waarin je kind zich warm én comfortabel voelt. De technische functies van deze jassen omvatten alles van waterbestendigheid tot verbeterde isolatie, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de barre winterweersomstandigheden.

Reversible winterjassen

Stijlvol én praktisch? Jazeker! Omkeerbare winterjassen zijn helemaal in! Deze jassen geven kinderen de mogelijkheid om hun look in een handomdraai te veranderen zonder hun warmte op te geven. Met deze jassen wordt je outfit kiezen een fluitje van een cent.

Dus, zeg "vaarwel" tegen de grauwe wintermaanden en omarm kinderwinterjassen vol kleur, diversiteit en duurzaamheid. Laat jouw kleine mode-liefhebber pronken met hun unieke stijl en ontdek waar de komende wintermaanden allemaal om draaien. Happy shopping!

winterjas Like Flo kind Winterjas kind frankie en liberty

De leukste winterjassen voor kids van topmerken

Is jouw kleine trendsetter klaar om samen met jou op jacht te gaan naar de coolste winterjas? Duik in ons aanbod van de meest trendy merken! Onze collectie winterjassen voor kids is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar voegt ook die feestelijke flair toe aan de winterdagen. Met een breed scala aan bekende merken en hippe stijlen, vind je bij ons zonder twijfel de droomjas voor jouw kleine fashionista.

Op zoek naar de perfecte winterjas voor jouw kleine heer of dame? Vertrouw op de bekende merken die kwaliteit en modieus design samenbrengen. Ontdek ons brede assortiment eigentijdse winterjassen voor kinderen. Of het nu gaat om een jas met een bijzondere print voor jouw kleine dame, stoere meisjes winterjassen of een stoere parka met capuchon voor jouw kleine heer, wij hebben het allemaal. Struin door onze uitgebreide collectie winterjassen voor kinderen en vind de hippe jas die perfect past bij de unieke stijl en wensen van jouw kids. Check meteen onze acties voor de beste prijzen en kortingen!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.