Menu
0
Gratis verzending vanaf €50,00
Tot 28 dagen retour sturen
Gratis retour bij behoud v.a. €100,- of een voucher ter waarde van retourbedrag
Voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden!
01Mei2023
Ontdek hippe kinderkleding

Ontdek hippe kinderkleding

Door: merkmeisjeskleding.nlReacties: 0

We nemen je mee in de wereld van hippe kinderkleding, waar de kleding net zo cool is als de kinderen die de kleding dragen! Van levendige kleuren tot opvallende prints, de nieuwste trends in kinderkleding hebben alles te maken met vrolijk zijn en plezier maken. Is je kleine meid een echte fashionista of is ze dol op spelen en ontdekken? Voor alle meisjes is er hippe meiden kleding om uit te kiezen. Ben je benieuwd naar hippe kinderkleding? In deze blog vertellen we je alles over de kleurrijke ontwerpen en speelse stijlen die zowel jou als je kleine meisje doen glimlachen.

Wat is hippe kinderkleding?

Bij hippe kinderkleding draait het allemaal om de unieke stijl en persoonlijkheid van je dochtertje. Ga samen met je dochter op zoek naar haar favoriete kledingstijlen en laat haar zich uitdrukken door middel van funky prints, felle kleuren en unieke texturen. Van schattige jurkjes tot opvallende broeken, hippe kinderkleding laat je dochter opvallen en zichzelf zijn. Of je kleine meisje nu het liefst ronddraait in een tule rokje of rondrent in haar kleurrijke jumpsuit, hippe kinderkleding is perfect voor jonge en oudere meisjes!

Tule rokjes voor lieve meisjes

Alle toekomstige fashionista’s opgelet! Als je een echt zoet kledingitem aan de garderobe van je dochter wilt toevoegen, dan zijn tule rokjes de juiste keuze. Deze lieve, dromerige rokjes zijn de perfecte manier om de meisjesachtige kant van je dochter te laten zien, terwijl ze een fashion statement maakt. Je kunt deze rokjes combineren met het favoriete paar sneakers van je kleine meisje of wat extra sprankeling toevoegen met een paar glinsterende sandalen. Maak het af met een leuk T-shirt met een slogan of franjes. De innerlijke diva van je dochtertje zal naar buiten komen met deze leuke tule rokken voor meisjes!

Tule rokjes voor meisjes  Tule rokje van LEVV Little

Boho stijl staat gelijk aan hippe kinderkleding

Boho kinderkleding is dé trend van dit moment en een van onze favoriete kinderkleding merken LOOXS Little speelt daar volledig op in. Van vestjes met franjes tot schattige korte broeken en gehaakte tops, je vindt het deze zomer allemaal in de collecties van dit merk. Stel je voor dat jouw kleine meid door een veld met wilde bloemen rent in een zwierige jurk en zich voelt als een sprookjesprinses in haar eigen sprookje. Voeg een kleurrijk gilletje toe om de outfit op te laten vallen tussen de rest. Gehaakte hippe kinderkleding komt vaak terug in deze boho kledingstijl. Met gehaakte kleding zijn de mogelijkheden eindeloos. Je dochter kan genieten van het comfortabele en relaxte gevoel van deze bohemian stijl, terwijl ze er toch hip uitziet.

Boho hippe kinderkleding  Boho kinderkleding LOOXS Little

Kleding met patronen en felle kleuren

Saaie kinderkleding? Dat kennen we bij Merkmeisjeskleding.nl niet. Felle kleuren en stoere prints zijn waar het om draait bij hippe kinderkleding. Je dochter in een jurk bedekt met haar favoriete bloemenprint of een hippe broek in een gedurfde kleur of met een vrolijk patroon, dat is wat haar een glimlach op haar gezicht bezorgt. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het creëren van een leuke outfit met toffe prints en felle kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een felgekleurd trainingspak kids? In hippe kinderkleding met patronen en felle kleuren voelt je dochter zich alsof ze op de top van de wereld is, klaar om elk avontuur aan te gaan!

Hippe kinderkleding van LOOXS Little  Hippe kleurrijke kinderkleding

Hippe kinderkleding in matchende kleuren en texturen

Matchende outfits zijn altijd in de mode, maar heb je al eens matchende kleding in dezelfde prints of texturen geprobeerd? Mix-en-match kleding in dezelfde patronen en texturen is een speelse manier om een leuke outfit te creëren. Neem bijvoorbeeld een schattige top van LEVV Little in combinatie met een korte broek met dezelfde schattige afwerking en maak het af met een vestje voor een luchtige zomeravond. Met matchende kinderkleding kun je eindeloos outfit combinaties maken die helemaal passen bij de unieke stijl en persoonlijkheid van je dochter.

Matchende kleding voor kinderen  Mix-en-match kleding voor meisjes  Matchende top en broek voor meisjes

Kanten stof voor alle dagen

Dacht je dat kant alleen voor feestelijke gelegenheden was? Dan heb je het mis. Trek alle kant maar uit de kast en laat jouw kleine meid zich iedere dag als een prinses voelen. Van schattige kanten jurkjes tot kanten tops en rokjes, hippe kinderkleding wordt nóg leuker met kanten details. Stel je je dochter voor terwijl ze zich als een prinses voelt en toch kan rennen en spelen met haar vriendjes en vriendinnetjes. De kanten stof is niet alleen mooi, maar ook veelzijdig en perfect voor elke kleine fashionista die er leuk uit wil zien en tegelijkertijd plezier wil hebben.

Kanten kleding voor meisjes  Hippe kinderkleding van kant  Broderie top voor meisjes

Ontdek hippe meisjeskleding bij merkmeisjeskleding

Hebben jij en je dochter ook zo’n zin gekregen om hippe kinderkleding te gaan shoppen na het lezen van deze blog? Zoek een lekker plekje uit, pak er iets lekkers bij en ga samen op zoek naar de leukste hippe meisjeskleding bij merkmeisjeskleding.nl. Wat is jullie favoriete stijl? Ontdek welke meisjes kleding onmisbaar is in de garderobe van ieder meisje in onze blog.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.