Menu
0
Gratis verzending vanaf €50,00
Tot 28 dagen retour sturen
Gratis retour bij behoud v.a. €100,- of een voucher ter waarde van retourbedrag
Voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden!
13Mar2023
Zomerkleren meiden: dit zijn alle musthaves

Zomerkleren meiden: dit zijn alle musthaves

Door: merkmeisjeskleding.nlReacties: 0

De zon schijnt, de vogels zingen en de zomer staat voor de deur! Het is tijd om de schattige rokjes, zwierige jurken en sandalen met bandjes weer uit de kast te halen en je voor te bereiden op een heerlijke zomer. Maar met zoveel opties die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Daarom hebben we de ultieme zomerkleren meiden musthaves voor deze zomer op een rijtje gezet. Van felle kleuren tot gedurfde prints, met deze zomerkleren meiden voelt je dochter zich het hele seizoen op haar best.

Maak je meisje klaar voor een heerlijke zomer

In de zomer draait alles om plezier maken, je vrij voelen en je persoonlijke stijl uitdrukken. Of je dochter nu een leuke stranddag gepland heeft, naar een kinderfeestje gaat of gewoon geniet van een warme dag buiten, er zijn een paar kledingitems die niet mogen ontbreken tussen de zomerkleding voor meiden. Van zwierige jurken en comfortabele shorts tot speelse prints en leuke accessoires. Deze zomer musthaves zorgen ervoor dat je dochter er het hele seizoen cool uitziet en zich ook super cool voelt. Je hoeft dit seizoen niet bang te zijn om te experimenteren met verschillende stijlen en je favoriete items te mixen en matchen, want dit seizoen draait volledig om het hebben van plezier met je zomerkleding!

Flared broek voor meisjes

Flared broeken voor meisjes maken deze zomer een comeback en zijn zeker een musthave voor elke fashion it-girl! Deze broek is comfortabel, speels en perfect voor iedere gelegenheid.
Of je dochter nu naar een kinderfeestje gaat, een schooldag heeft of naar een zomerconcert gaat, flared broeken voor meisjes geven die moeiteloze, boho look. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Een flared broek van O’Chill of B.Nosy flared broek is super leuk om te combineren met een bijpassende top en sandalen. Vertrouw ons, je zult er geen spijt van krijgen om een (of twee) flared broek voor meisjes aan de zomergarderobe van je dochter toe te voegen. Ideaal om de leukste meisjes kleding setjes mee samen te stellen!

O'Chill zomerkleren meiden B.Nosy zomerkleren meiden

Rokjes met vrolijke prints

Rokjes en meisjes zomer kleding zijn onafscheidelijk en dit jaar draait alles om leuke prints en felle kleuren. Van opvallende strepen tot schattige bloemenpatronen, er is een print voor elke stijl. Je dochter hoeft deze zomer niet bang te zijn om gedurfde kleuren zoals geel, roze en oranje te dragen. Deze rokjes met vrolijke prints voegen niet alleen kleur toe aan je outfit, ze zijn ook luchtig en comfortabel en dus perfect om koel te blijven op die hete zomerdagen. Combineer de vrolijke rokjes met een eenvoudig T-shirt en sneakers of kleed het rokje aan met een blousje voor een feestje. Bij Merk Meisjes Kleding vind je een heleboel hippe kinderkleding en rokjes met vrolijke prints van verschillende merken, zoals NoNo. Met een rokje met leuke prints en kleuren in de zomergarderobe van je dochtertje voelt je dochter zich het hele seizoen fantastisch!

B.Nosy zomer rokjes NoNo zomerkleren meiden

Sweatshort voor meisjes

Sweatshorts voor meisjes zijn de perfecte combinatie van stijl en comfort, waardoor ze een musthave zijn voor de zomergarderobe van elk meisje. De sweatshorts zijn zacht en perfect voor luie dagen waarin je dochter in de tuin speelt of luiert. Met de verschillende kleuren en stijlen die beschikbaar zijn, kun je de sweatshort gemakkelijk aankleden voor verschillende gelegenheden. Bovendien zijn sweatshorts voor meisjes een geweldig alternatief voor spijkershorts als je iets comfortabelers wilt. Een sweatshort van het merk Quapi zit niet alleen lekker, maar ziet er ook nog eens super leuk uit! Met een leuk T-shirt is de sweatshort perfect te dragen op een warme zomerdag. Aarzel dus niet om een paar sweatshorts aan de zomergarderobe van je meisje toe te voegen. Je dochter zal zich het hele seizoen lekker voelen en er super cool uitzien.

Quapi zomerkleren meiden Quapi zomershorts meiden

Bloemenprints raken nooit uit de mode

Als het om zomermode gaat, zijn bloemenprints een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raken. Dit is dan ook een van de musthaves zomerkleren voor meisjes. Van sierlijke, minimalistische prints tot gedurfde, felle bloemenprints, er is een bloemenprint die geschikt is voor ieder meisje. De print voegt een vleugje kleur en nét dat beetje extra toe aan de outfit van je dochter. Draagt je dochter het liefst een jurk met bloemenprint of toch liever een zwierige blouse met een schattig rokje? Merken als NoNo en Quapi hebben de leukste kledingstukken met bloemenprints in hun zomercollecties. Het leukste aan bloemenprints? Deze print is enorm veelzijdig en je kunt kledingstukken met deze print helemaal naar de persoonlijke stijl van je dochtertje aankleden.

Quapi meisjes zomerkleding Zomerkleren meiden NoNo

Zwierige jurken voor meisjes

Zwierige zomerjurkjes voor meiden zijn onmisbare kleding voor meisjes in de zomerg. Ze zijn schattig, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid, van een picknick in het park tot een verjaardagsfeestje. Bovendien is er een zomer jurkje voor elke stijl. Kiest jouw dochter voor een zwierige lange jurk? Of toch een schattig kort zomerjurkje van het merk Like Flo? Zwierige zomerjurken houden je dochter niet alleen koel op warme zomerdagen, ze zitten ook nog een super lekker. Combineer de jurk met het favoriete paar sneakers of slippers van je dochtertje en leuke hoed of haarband voor een complete look die perfect is voor elke zomeractiviteit. Deze jurkjes zijn perfect om door te dragen in de daaropvolgende seizoenen, maar ook in de lente. Voeg een lief spijkerjasje toe en een leuke legging en het zwierige jurkje kan zo nog een hele tijd mee!

Zomerkleren meisjes B.Nosy  Like Flo zomerkleren meiden  Zomerkleren meisjes Quapi

Bijpassende accessoires voor meisjes

Als het gaat om accessoires voor de zomeroutfits van je dochter, wees dan niet bang om te mixen en matchen met leuke en kleurrijke opties. Een trend die we deze zomer zeker terug gaan zien, is accessoires in dezelfde prints als de kleding. Als je dochtertje bijvoorbeeld een jurk met bloemenprint draagt, voeg dan een haarband of scrunchie toe in een bijpassende print om de hele outfit af te stijlen. Of als je dochter een topje met stippen draagt, voeg dan een tas met dezelfde speelse print toe voor een leuke look. Merken als B.Nosy, Quapi, Someone en NoNo spelen ook in op deze trend door bijpassende tassen, haarbanden, sokken en scrunchies toe te voegen aan hun collecties. Dit zorgt niet alleen voor een super schattige outfit, maar dit is ook een leuke en speelse manier om te experimenteren met de stijl van je dochter.

Zonnebrillen meisjes Haarbanden meisjes

Zomerkleding meiden online shoppen bij Merkmeisjeskleding

De zomer staat voor de deur, de hoogste tijd om samen met je dochter de meest schattige en coole zomergarderobe samen te stellen. Dus pak een fruitig drankje, zet jullie favoriete afspeellijst op en duik de wereld van de zomerkleding voor meiden in bij merkmeisjeskleding.nl!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.